احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد
به گزارش شمال برگ، استاندار گیلان با تأکید بر لزوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به فعالان حوزه خوراک اظهار داشت: احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد.
به گزارش شمال برگ به نقل از مهر، هادی حق شناس عصر جمعه در بازدید از نمایشگاه ملی بزرگ ترین نمایشگاه کافه، رستوران و صنایع وابسته با رویکرد شهر خلاق خوراک شناسی اظهار داشت: این نمایشگاه فرصتی برای معرفی هر چه بهتر قابلیت های گردشگری و میهمان پذیری رشت است. استاندار گیلان با قدردانی از کوشش های برگزار کنندگان اولین رویداد و نمایشگاه کافه رستوران رشت افزود: تنوع غذایی و خوراک گیلان و رشت در این نمایشگاه به وضوح دیده شد. حق شناس با اعلان اینکه تنوع غذایی گیلان نشان دهنده فرهنگ اصیل این استان است، اظهار داشت: رنگ و طعم غذاهای گیلانی هویت و اصالت مردمان این را به نمایش می گذارد. وی با تأکید بر لزوم توجه به غذاهای محلی و سنتی اضافه کرد: توجه به غذاهای سنتی و محلی سلامت اجتماعی را تقویت می کند. استاندار گیلان با اشاره به تنوع غذایی در جهان و صنعتی شدن این حوزه اشاره کرد: احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد. حق شناس، برگزاری مکان دائمی عرضه محصولات کافه رستوران را از مطالبات به حق برشمرد و بیان کرد: شناسایی و معرفی این محصولات و تسهیل گری در عرضه آن بسیار اهمیت دارد. وی با تأکید بر لزوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به فعالین حوزه خوراک اضافه کرد: دامنه فعالیت کافه رستوران ها گسترش پیدا کند و محصولاتشان باید به تولید انبوه برسد. استاندار گیلان با اشاره به ساخت ۵ پل در شهر رشت بیان کرد: کارهای فرهنگی شهرداری رشت ماندگارتر از ساخت پل است.
منبع: shomalbarg.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب