رییس اداره حفاظت محیط زیست رودسر:
میزان اثرات منفی شیرابه از خود زباله بیشتر است
به گزارش شمال برگ، رئیس اداره حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به جدی گرفتن در مهار شیرابه اظهار داشت: میزان اثرات منفی شیرابه بیشتر از خود زباله است.
به گزارش شمال برگ به نقل از مهر، رحمان پورحسین عصر دوشنبه در جلسه پسماند ضمن اشاره به معضلات پسماند و تولید شیرابه از زباله اظهار نمود: باید در مهار و کاهش شیرابه جدی تر عمل نماییم چونکه میزان اثرات منفی شیرابه بیشتر از خود زباله است.
وی ضمن اشاره به حجم ۱۰۰ تنی زباله در رودسر اظهار داشت: از این میانگین ۶۵ درصد زباله تر، ۱۰ تا ۱۳ درصد زباله تفکیکی و برگشت به چرخه و ۳۰ درصد زباله آن غیر قابل بازیافت است.
پورحسین با اشاره به اینکه ۶۰ الی ۸۰ درصد هزینه های شهرداری به بحث جمع آوری پسماند اختصاص داده می شود، اظهار داشت: اگر این هزینه ها صرف تفکیک از زباله صورت گیرد به شکلی سرمایه گذاری و برد به حساب می آید.
پروژه کارخانه کمپوست رودسر علناً کارایی ندارد
«مازیار صفایی اصلی» شهردار رودسر هم در ادامه این جلسه اظهار داشت: هر تجمع انسانی بالطبع سبب ایجاد زباله می شود و شهرداری ها موظف می باشند این زباله ها را تعیین تکلیف کنند.
صفایی اصلی اضافه کرد: شهرداری ها باید بتوانند در تولید، تعیین تکلیف و جمع آوری زباله مسائل راحل و فصل کنند.
وی افزود: واحد پسماند شهرداری رودسر اقدامات خوبی در سطح استانی داشته و توانسته امتیازات خوبی را در بحث تفکیک از مبدا و آموزش خانوارها و اصناف کسب کند.
شهردار رودسر در ادامه بیان نمود: تجهیزات خوبی در مبحث جمع آوری زباله و حرکت به سمت مکانیزاسیون در جمع آوری زباله و عرضه خودرو جهت نخاله به صورت اختصاصی در سطح شهر انجام گرفته است.
وی به مرحله نهایی تعیین تکلیف زباله اشاره و اظهار داشت: گیلان با عنایت به شرایط جغرافیایی کشاورزی، کوهستانی، ساحلی محدودیت خاصی نسبت به دیگر استان ها دارد که بدون همکاری با سایر نهادها و سازمان ها مبحث تعیین تکلیف نهایی زباله حل و فصل نخواهد شد.
وی افزود: پروژه کارخانه کمپوست رودسر در دهه ۸۰ استارت خورد ولی متأسفانه این کارخانه ناقص تحویل گرفته شد و عملاً کارایی ندارد.
صفایی خاطرنشان کرد: دستگاههای این کارخانه یک دوره به صورت آزمایشی بهره برداری شد که در فرایند آزمایشی هم موفق نبود.
شهردار رودسر اظهار نمود: هر اقدام در بحث تعیین تکلیف نهایی کارخانه کمپوست، باید زباله موجود یک نقطه انتهایی داشته باشد در غیر این صورت اتفاق جدیدی در این کارخانه نخواهد افتاد.
وی افزود: در صورت تعیین تکلیف این کارخانه علاوه بر بخش مرکزی رودسر یک شهر کوچک دیگر را می تواند زیر پوشش خود قرار دهد.
منبع: shomalbarg.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب