همزمان با اجلاس اتحادیه دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر؛
برگزاری اولین كنفرانس بین المللی دریای خزر و توسعه پایدار در گیلان
به گزارش شمال برگ دبیر اجرایی كنفرانس بین المللی دریای خزر و توسعه پایدار اظهار داشت: نخستین همایش بین المللی دریای خزر و توسعه پایدار همزمان با بیست ودومین اجلاس اتحادیه دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر 9 و 10 مهرماه جاری با حضور دانشمندان برتر از كشورهای آذربایجان، قزاقستان، روسیه، ژاپن و بلژیك و ایران در گیلان برگزار می گردد.
محسن محمدی گلنگش در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به برگزاری نخستین همایش بین المللی دریای خزر و توسعه پایدار، اظهار نمود: این كنفرانس بین المللی همزمان با بیست و دومین اجلاس اتحادیه دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر 9 و 10 مهرماه جاری در تالار حكمت دانشگاه گیلان برگزار می گردد.
دبیر اجرایی كنفرانس بین المللی دریای خزر و توسعه پایدار، محوریت كنفرانس مذكور را مسائل مربوط به محیط زیست در بخش همكاریهای بین المللی و توسعه پایدار دانست و اضافه كرد: تغییرات اقلیم و تنوع زیست محیطی، راهبردهای كاهش آلودگی هوا، مدیریت زیست محیطی سواحل، نقش فرهنگ و اقتصاد و آموزش در توسعه پایدار در دریای خزر همچون محورهای نخستین همایش بین المللی دریای خزر و توسعه پایدار می باشد.
محمدی گلنگش، خاطرنشان كرد: هدف از برگزاری كنفرانس مذكور این است كه بتواند موضوعات و راهكارهای علمی پیرامون حفاظت زیست محیطی دریای خزر را با حضور بالاترین سطوح مدیران دانشگاه های حاشیه دریای خزر مطرح كند تا بتوانند با قوت بیشتر و همینطور مشاركت جمعی در جهت حفاظت محیط زیست دریای خزر برنامه ریزی های علمی و اجرایی دقیق تری داشته باشند.
وی افزود: باتوجه به اینكه اغلب كنفرانس ها به صورت تك بعدی برگزار می گردند، ما سعی كردیم تا اولین كنفرانس بین المللی دریای خزر و توسعه پایدار به جهت اهمیت مبحث با یكسال تاخیر همزمان با اجلاس اتحادیه دانشگاه های دولتی حاشیه دریای خزر برگزار گردد چونكه با عنایت به اینكه در این دو رویداد بین المللی دانشمندان برتر حضور می یابند می توانند در كنار تصمیم سازان دانشگاهی راهكارهای مورد نظر را بررسی و اجرایی كنند.
دبیر اجرایی كنفرانس بین المللی دریای خزر و توسعه پایدار افزود: موضوعات مربوط به محیط زیست نیازمند همكاری همه جانبه است و ما نمی توانیم به صورت نقطه ای فقط بخشی را حفظ نماییم چونكه این اكوسیستم بهم پیوسته است بنابراین بهترین راهكار این است كه بتوانیم با همكاری همه كشورهای حاشیه ای برنامه های محیط زیستی را دنبال نماییم كه منجربه سلامت محیط زیست و توسعه پایدار شود.
محمدی گلنگش خاطرنشان كرد: در این كنفرانس بیشتر از 100 مقاله دریافت شده كه حدود 60 مقاله به صورت پوستری پذیرفته شده و حدود 15 مقاله همراه با سخنرانی توسط دانشمندان داخلی و خارجی از كشورهای ایران، آذربایجان، قزاقستان، روسیه، ژاپن و بلژیك عرضه می شود.
وی در مورد اعضای تیم داوری این كنفرانس اظهار داشت: داورهای كنفرانس بین المللی دریای خزر و توسعه پایدار از اساتید فرهیخته دانشگاه های علوم پزشكی گیلان، صنعتی اصفهان، دانشگاه تهران، علوم و فنون دریایی خرمشهر، خلیج فارس بوشهر، زنجان و همینطور پژوهشگران مركز ملی اقیانوس شناسی و سازمان بنادر و دریانوردی استان گیلان هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب