شمالبرگ ShomalBarg.ir

گسترش بارش به 26 استان

گسترش بارش به 26 استان

به گزارش شمال برگ، رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به گسترش محدوده بارش به ۲۶ استان تا فردا دوشنبه (۸ بهمن ماه)، از وزش باد شدید و گرد و خاک در نیمه شرقی کشور از فردا تا پایان هفته اطلاع داد.



صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا اظهار نمود: امروز(۷ بهمن ماه) در استانهای گیلان، اردبیل، برخی نقاط استانهای مازندران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شرق و جنوب خوزستان، همدان، مرکزی و قزوین بارش برف و باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و گردوخاک در نقاط مستعد پیشبینی می شود.
تشدید و گسترش سامانه بارشی در استان ها
وی افزود: دوشنبه (۸ بهمن ماه) بر شدت فعالیت سامانه بارشی افزوده می شود و علاوه بر مناطق ذکر شده در استانهای کرمانشاه، ایلام، نیمه شمالی فارس، البرز، تهران، قم، سمنان، گلستان، خراسان شمالی و برخی نقاط استانهای اصفهان، کرمان و بوشهر هم بارش پیشبینی شده است.
ارش پراکنده در شمال شرق
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه اظهار داشت: این سامانه سه شنبه (۹ بهمن ماه) در سواحل مرکزی و شرقی خزر، شمال شرق، شرق، مرکز، برخی نقاط جنوب شرق و جنوب کشور سبب بارش خواهد شد و چهارشنبه (۱۰ بهمن ماه) و پنجشنبه (۱۱ بهمن ماه) هم در شمال شرق کشور بارش پراکنده پیشبینی می شود.
وزش باد شدید و گرد و خاک در نیمه شرقی
به گفته ضیاییان از روز دوشنبه تا پایان هفته در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید و در بعضی نقاط گردوخاک پیشبینی می شود.

وی اضافه کرد: دوشنبه خلیج فارس، سه شنبه تا پنجشنبه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج خواهد بود.
پیش بینی وضعیت جوی دو روز آینده تهران
رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در رابطه با وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۸ بهمن ماه) ابری همراه با بارش باران و برف و وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۵ درجه سانتیگراد و طی سه شنبه (۹ بهمن ماه) نیمه ابری تا ابری گاهی بارش پراکنده و افزایش باد به تدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۶ درجه سانتیگراد پیشبینی می شود.
گرم ترین و سردترین مراکز استان کدام است؟
ضیاییان در انتها اظهار داشت: طی فردا (۸ بهمن ماه) و پس فردا (۹ بهمن ماه) بندرعباس با دمای ۲۶ درجه سانتیگراد گرم ترین و تبریز و ارومیه با دمای ۴- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

به گزارش شمال برگ به نقل از ایسنا صحت پیشبینی هواشناسی حدود ۸۰ درصد است.





منبع:

1403/11/07
12:03:56
5.0 / 5
349
تگهای خبر: دریا , شمال , گلستان , گیلان
این مطلب شمالبرگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترینهای مرتبط در شمالبرگ
نظرات بینندگان شمالبرگ در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

شمال برگ shomalbarg