گیلان دوازدهمین استان تولید کننده گوشت بوقلمون کشور
شمال برگ: به گزارش شمال برگ، از گیلان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار داشت: گیلان دوازدهمین استان تولید کننده گوشت بوقلمون کشور است.
حجت علی اکبرنژاد در گفت و گو با ایسنا با اعلان اینکه گیلان رتبه دوازدهم را در تولید گوشت بوقلمون و رتبه اول را در تولید جوجه یک روزه بوقلمون دارد، اظهار داشت: تولید گوشت بوقلمون گیلان فقط به مصرف استان می رسد و به اندازه ای نیست که بتوان به دیگر استان نیز صادر شود.
وی با اعلان اینکه بتازگی مصرف گوشت بوقلمون در استان بالا رفته است، اضافه کرد: قیمت گوشت قرمز بر میزان مصرف گوشت بوقلمون در استان تاثیر دارد و هر چقدر گوشت قرمز افزایش پیدا کند مردم استقبال بیشتری به خرید گوشت بوقلمون دارند.
علی اکبرنژاد افزود: از سرمایه گذاران جدید در پرورش و تولید گوشت بوقلمون در استان حمایت می نماییم و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
ایشان سپس با اعلان اینکه سه واحد تولید جوجه بوقلمون یک روزه در گیلان در یک دوره، ۶۲۴ هزار و ۳۱۴ قطعه جوجه بوقلمون تولید و به بازارهای مصرف معرفی کردند، اشاره کرد: هم اکنون جوجه یک روزه در بازارها بین ۳۰ تا ۵۰ هزار تومان به فروش می رسد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان همین طور با اشاره به این که از شروع امسال تا حالا هزار و ۴۴۸ تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شده است تصریح کرد: گیلان ۱۶ واحد تولید بوقلمون گوشتی با ظرفیت تولید هر دوره ۸۶ هزار و ۴۰۰ قطعه را دارد.
وی با اشاره به این که بیشتر جوجه یک روزه تولید شده در استان به سایر استانها همچون کرج و کردستان صادر می شود، اشاره کرد: گیلان هشت واحد تولید بوقلمون مولد دارد که با ظرفیت تولید ۴۹ هزار و ۷۰۰ قطعه در هر دوره مقام نخست کشور را دارد.
علی اکبرنژاد اظهار داشت: هر دوره تولید بوقلمون گوشتی چهار ماه و نیم و دوره تولید جوجه یک روزه دو ماه است.
انتهای
منبع: شمال برگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب