رئیس مركز فنی و حرفه ای بندرانزلی:
۴۰۰۰ نفر در آزمون های مهارتی انزلی شركت كردند
به گزارش شمال برگ از گیلان رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای بندرانزلی با اشاره به این که سال قبل حدود 4000 نفر در آزمون های مهارتی شرکت کردند، اظهار داشت: برگزاری دوره های آموزشی رشته های چمدانی یعنی مشاغلی با حداقل نیاز به سرمایه گذاری مدنظر است.
حسن یاری نیا در گفت و گو با ایسنا، ضمن تاکید بر این که آموزش های فنی و حرفه ای باکیفیت عالی آموزشی بصورت رایگان در اختیار متقاضیان قرار دارد، اظهار نمود: متاسفانه خیلی از شهروندان این باور را ندارند که آموزش های رایگان فنی و حرفه ای در سطح استاندارد است و تصور می کنند هر کجا آموزش همراه با گرفتن هزینه باشد خوب است که با تبلیغات و معرفی دوره های آموزشی فنی و حرفه ای در تلاش هستیم این خلا را پر نماییم.
وی با اشاره به این که آموزشگاه های فنی و حرفه ای شهرستان از ۵۵ سال پیش فعالیت خودرا آغاز نموده و در رشته های مختلفی درحال آموزش هستند، اشاره کرد: به دنبال این هستیم تا با نیازسنجی از سطح بازار و جامعه رشته ها را به روز کرده تا جوانان جویای کار بتوانند متناسب با نیاز بازار، مهارت آموزی کرده و در حرفه مورد نظر خود و مورد نیاز جامعه مشغول به کار شوند.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان بندرانزلی، با اعلان اینکه هم اکنون برگزاری دوره های آموزشی رشته های چمدانی مدنظر است، اظهار داشت: رشته های چمدانی یعنی مشاغلی که با حداقل نیاز به سرمایه گذاری و با مهارت کامل، جوان جویای کار می تواند دراین زمینه فعالیت داشته باشد که از آن جمله می توان به برق ساختمان و تعمیر پکیج و اسپیلت اشاره نمود.
یاری نیا، با اشاره به این که جامعه تحت پوشش آموزش های فنی و حرفه ای اقشار مختلف همچون بانوان، سربازان وظیفه، شاغلان نیروهای نظامی و انتظامی، لطمه دیدگان اجتماعی، معلولان و زنان بی سرپرست و بدسرپرست هستند، اشاره کرد: به نیروهای بیکاری که از حقوق بیکاری استفاده می نمایند نیز آموزش های فنی و حرفه ای ارائه می شود.
وی پرورش گل و گیاه را یکی از آموزش هایی دانست که بسیار مورد توجه بانوان قرار دارد و اظهار داشت: پرورش گل و گیاه آپارتمانی که بازار خوبی نیز در سطح جامعه دارد، مورد استقبال بانوان است؛ همین طور کارگاه آموزشی اسانس گیری نیز برای آموزش های مهارتی دراین زمینه فعالیت دارد.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای بندرانزلی، با تاکید بر این که علاوه بر مراکز شهری فنی و حرفه ای در سطح روستاها همچون طالب آباد، کپورچال و شانگهای پرده نیز دوره های آموزشی فنی و حرفه ای برگزار می شود، عنوان کرد: در صورت اعلام نیاز از طرف دهیاران و شوراهای اسلامی روستا و به حد نصاب رسیدن متقاضیان، دوره های آموزشی در سطح روستاها برگزار می گردد.
وی با اعلان اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا کارگاه های آموزشی بصورت آنلاین برگزار می شود، اشاره کرد: پس از اتمام هر دوره، آزمون مهارتی جهت گرفتن گواهینامه برگزار می گردد که سال قبل نزدیک به ۴۰۰۰ نفر در این آزمون ها شرکت کردند؛ ضمن این که هم اکنون ۶۳ آموزشگاه آزاد در سطح شهرستان فعالیت دارند.
یاری نیا، آموزش های مهارتی را گام مهم در امتداد تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و اشاره کرد: آموزش اساس یک کار موفق است، برای اینکه هر شغلی که می خواهیم به درستی انجام دهیم و مقرون به صرفه باشد و هزینه زیادی نبرد باید آموزش موردنیاز را ببینیم تا بتوانیم از ابزارها بهتر بهره برده و هزینه ها را به حداقل برسانیم و آموزش فنی و حرفه ای کمک برای رسیدن به این هدف است.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای بندرانزلی، به همکاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان در اختصاص اعتبار لازم جهت تجهیز کارگاه اسپیلت و پیگیری نماینده بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی در اختصاص یافتن یک میلیارد تومان بوسیله ریاست سازمان برای کارگاه های خانه های هوشمند و انرژی های تجدیدپذیر در انزلی اشاره نمود.
منبع: shomalbarg.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب