شهردار تنكابن مطرح كرد
حل مشكلات حقوقی و تداوم فعالیتهای عمرانی در تنكابن
شمال برگ: مازندران شهردار تنکابن در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح عملکرد شهرداری در یکسال گذشته پرداخت و ضمن اشاره به رشد و پیشرفت این نهاد با عنایت به مشکلات اقتصادی کشور از حل و فصل مشکلات بزرگ حقوقی و تداوم فعالیتهای عمرانی شهرداری اطلاع داد.
مسعود ردایی در نشست خبری با اصحاب رسانه با تقسیم گزارش عملکرد شهرداری تنکابن در چهار حوزه مالی، حقوقی، عمرانی و زیباسازی اظهار نمود: در حوزه مالی شهرداری پارسال درآمدی معادل ۷۳۰ میلیارد و ۷۶۸ میلیون و ۶۸۰ هزار و ۸۸۹ ریال به دست آورد که نسبت به زمان مشابه در سال ۹۸ با درآمدی معادل ۵۱۹ میلیارد و ۷۶۱ میلیون و ۶۸۶ هزار و ۱۴۴ ریال، حدود ۴۱ درصد رشد درآمدی را تجربه نمود.
وی با اشاره به اینکه شهرداری تنکابن در سه ماهه نخست سالجاری نسبت به سال قبل رقمی حدود ۲۴ درصد رشد درآمدی داشته است، اظهار نمود: این رقم در سال ۹۹ معادل ۱۰۳ میلیارد و ۶۶۹ میلیون و ۲۸۹ هزار و ۸۲۸ ریال بود که در سه ماهه سالجاری با ۲۴ درصد پیشرفت به رقمی برابر ۱۲۷ میلیارد و ۵۵۲ میلیون و ۹۶۱ هزار و ۸۷۸ ریال رسید.
ردایی، با پویا دانستن مجموعه شهرداری تنکابن تصریح کرد: نهادی که بتواند حقوق و مزایای پرسنل را بموقع پرداخت کرده و پروژه های نیمه تمام را ۱۰۰ درصد اجرایی کند و علاوه بر آن پروژه های جدید تعریف کرده و همواره نقدینگی لازم را در حساب خزانه خود داشته باشد در زمره یک شهرداری پویا قرار می گیرد که حتی توانسته بدهی های گذشته را در حد توان پرداخت کند.
وی ضمن اشاره به مباحث حقوقی شهرداری تنکابن از جمع آوری و تکمیل خیلی از پرونده های مهم اطلاع داد و اظهار داشت: همچون این مشکلات، پرونده در ارتباط با ایستگاه CNG شهرداری تنکابن بود که به علت مشاعی بودن زمینی که در سال ۸۸ خریداری شد و هم سهم خواهی وارث، در سال ۹۸ حکم تخریب گرفت و دیواره های این مجموعه تخریب شد، سرانجام بعد از تصدی بنده و مذاکره با وراث، ۱۰۷۵ مترمربع زمین مشاعی CNG متعلق به وارث با زمینی به مساحت ۳۵۲ مترمربع در کوچه سرشار تهاتر شد مضاف بر این که ما به تفاوت هزینه باقیمانده که رقمی معادل ۴۶۲ میلیون تومان بود، به صورت نقدی همراه با اعطای یک پروانه ساخت مجانی به شاکی پرداخت گردید که با این اقدامات پرونده شکایت حقوقی مختومه اعلام گردید.
شهردار تنکابن تهاتر انجام گرفته در مبحث پرونده شکایت ایستگاه CNG را مطابق نظر کارشناسان اعلام نمود و اضافه کرد: زمین شهرداری با قیمتی حدود ۶ میلیون تومان به ازای هر مترمربع و زمین مشاع CNG هم حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شد و به واسطه مشقات و زیانی که وارث زمین متحمل شده بود و هم جلب رضایت وی، با مصوبه شورای اسلامی شهر تنکابن، یک پروانه ساخت و ساز مجانی هم به وارث اعطا شد، ایشان هم زمین را به صورت کامل به شهرداری انتقال داد و بناست که ایستگاه CNG مجدد با هماهنگی های صورت گرفته راه اندازی شود.
ردایی دیگر پرونده شکایت مهم شهرداری تنکابن را در ارتباط با پروژه آدینه و اختلاف شهرداری با شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور بر سر املاک عنوان و اظهار نمود: سال ۸۷ پروانه از طرف شهرداری صادر و بعدها به جهت تغییرات و اضافه بنا، پرونده به کمیسیون ماده ۱۰۰ استان ارجاع شد که حدود ۲۶ میلیارد تومان ستاد ائمه جمعه به شهرداری بدهکار شد.
وی با اشاره به اینکه شورای ائمه جمعه کشور برای پرداخت مبلغ بدهی باید بخشی از املاک پروژه را که شامل سینما، فودکورت، شهربازی، ۲ فضای تجاری، بیشتر از هزار متر زمین و فضای مشاع بود به شهرداری واگذار می کرد اضافه کرد: با پیگیری یکساله اخیر و جلسات مختلف با مدیران ارشد شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، مقرر شد تا هفته آینده تمام اموال به صورت کامل به شهرداری انتقال یابد و این مورد که چندین سال مسکوت بود سرانجام با احیای حقوق شهروندان به سرانجام رسید.
شهردار تنکابن پرونده حقوقی پارک شورا را مبحث مناقشه دیگری عنوان نمود و اظهار داشت: این پارک با مساحت ۵ هزار و ۷۴۹ مترمربع در تصرف شهرداری بود که سه دنگ از پارک متعلق به بنیاد مستضعفان و سه دنگ دیگر متعلق به شخصی حقیقی است اما این مکان از سال ۱۳۶۲ تحت عنوان ایستگاه مینی بوس مورد استفاده قرار داشت که بعدها تبدیل به پارک شد، هرچند قسمت اعظمی از آن در حریم رودخانه قرار دارد.
ردایی ضمن اشاره به شکایت مالک سه دنگ از زمین پارک شورا و محکوم شدن شهرداری به پرداخت مبلغ نهایی ۵۰ میلیارد تومان خاطرنشان کرد: در یکسال گذشته و با رایزنی انجام شده با امور آب شهرستان در خصوص حفظ بستر و حریم رودخانه، سه هزار و ۱۲۶ مترمربع زمین با نامه مکتوب اداره آب از مساحت کل حذف شد و برای باقیمانده زمین با بنیاد مستعفان وارد مکاتبه و مباحثه شدیم.
وی از در اختیار قرار گرفتن سه دانگ سهم بنیاد مستضعفان به نام شهرداری تنکابن به صورت مجانی با هماهنگی نماینده مجلس اطلاع داد و بیان نمود: الان تنها سهم زمین مشاع شخصی باید توسط شهرداری خریداری شود که رقمی حدود ۵ میلیارد تومان بر آورد شده است و این کار همچون اقدامات شایان توجه شهرداری در یکسال اخیر به حساب می آید.
شهردار تنکابن با یادآوری این که پرونده های گوناگونی در شهرداری وجود دارد که در شرف انجام است اظهار داشت: یکی دیگر از این پرونده ها در ارتباط با شکایت شخصی است که در زمان مدیریت گذشته با محکوم کردن شهرداری یک میلیارد تومان پول دریافت کرد اما در زمان بنده برای ادعای خسارت مراجعه نمود که با پیگیری شهرداری در نهایت مشخص شدن ابطال وکالت وی، از پرداخت خسارات بعدی ممانعت شد.
ردایی از اقدامات انجام شده در حوزه زیباسازی شهر تنکابن یاد و اظهار نمود: نقاشی و رنگ آمیزی اسلیمی در زیرگذر مصلی به مساحت هزار و ۳۰۰ مترمربع با اعتبار ۱۱۰ میلون تومان انجام گرفت؛ نورپردازی زیرگذر مصلی و رمپ خروجی زیرگذر پل میلاد، بازسازی مجسمه های شهری، خرید و نصب چراغ های روشنایی پل میلاد با هزینه کرد ۲۷۰ میلیون تومان، نصب المان قلب با هزینه حدود ۴۰ میلیون تومان و خرید نیمکت برای حاشیه رودخانه در ضلع شمال غربی پل تاریخی گوشه ای از اقدامات شهرداری طی یکسال گذشته بود.
وی تصریح کرد: تعویض تیرهای شکسته پل تاریخی چشمه کیله، تعویض کلیه لامپ های معابر و پارک ها به صورتی که تمامی نقصها رفع شده و اگر مکانی فاقد روشنایی است در ارتباط با اداره برق است چون شهرداری تمامی نقصها روشنایی شهر را برطرف کرده است.
این مقام مسئول از مرمت، تعویض و رنگ آمیزی تمامی نرده ها و قلیانی های دو طرف حاشیه رودخانه چشمه کیله ضلع غربی و شرقی و تعویض بیشتر از هزار قلیانی اطلاع داد و خاطرنشان کرد: نصب اِلِمان صاحب الزمان با هزینه ۱۳ میلیون تومان، نقاشی و رنگ آمیزی باکس های تلفن و برق سطح شهر که به زودی انجام می گیرد، مرمت، بازسازی و رنگ آمیزی المان میدان شهدا و آب نمای آن دیگر اقدامات برای زیباسازی فضای شهری بود.
ردایی خلاصه ای از عملیات انجام شده در حوزه عمرانی شهر تنکابن را این گونه تشریح کرد: نخستین اقدام بازسازی آسفالت جاده های سطح شهر به مساحت ۵۵ هزار مترمربع با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد و ۸۸۴ میلیون تومان در این حوزه بود که آسفالت ها شامل مسیرهای اصلی و کوچه های فرعی شهر می شد.
وی دومین اقدام در حوزه عمرانی را پیاده روسازی سطح شهر اعلام و افزود: پیاده رو سازی حدفاصل پل تاریخی تا سه راه خرم آباد به مساحت ۶۰۰ مترمربع حدود یک میلیارد تومان و به صورت امانی هزینه دارد که در حال انجام می باشد. پیاده رو سازی محور فردوسی غربی به مساحت ۱۰۸۲ مترمربع با هزینه ۶۵۲ میلیون تومان بود و از دیگر پیاده روسازی بزرگ که به زودی شروع می شود در ارتباط با خیایان جمهوری حدفاصل سه راه خرم آباد تا پمپ بنزین به طول ۷ هزار متر مربع است که این پروژه حدود ۴ میلیارد تومان هزینه دربر خواهد داشت.
شهردار تنکابن از دیواره سازی حاشیه رودخانه چشمه کیله بعنوان اقدام دیگر این نهاد در حوزه عمرانی سخن گفت و تصریح کرد: دیواره ضلع غربی بالادست رودخانه چشمه کیله به طول ۶۴۰ متر بود که ۱۵۰ متر در زمان مدیریت سابق انجام شد و ضلع شرقی هم ۵۰۰ متر که ۲۰ درصد آن در زمان مدیریت سابق و ۸۰ درصد در یکسال گذشته با هزینه ۵ میلیارد تومان اجرایی شد.
ردایی به اجرای برید عرضی بر رودخانه چشمه کیله اشاره و آنرا دیگر اقدام عمرانی شهرداری عنوان نمود و اضافه کرد: هزینه این سه برید بیشتر از ۵ میلیارد تومان است که یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان در زمان مدیریت سابق و ۳ میلیارد ۲۰۰ میلیون تومان طی یکسال گذشته انجام شده و خواهد شد. علاوه بر این دیواره ضلع غربی رودخانه چشمه کیله به طول ۲۰۰ متر به سمت پل کمربندی بزرگ درحال اجراست که ۸ هزار تن سنگ، هزار و ۵۰۰ تن شن، ۴ هزار پاکت سیمان و سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار برای آن تأمین شده است.
وی از هدایت آب های سطحی در شهر تنکابن سخن به میان آورد و اظهار نمود: در شهرک آزادی به طول ۶۳۰ متر و ۱۵۰ میلیون تومان هزینه، کوچه شهید عامری جنب اداره آبیاری با حدود ۱۵۰ متر و همینطور ۳۰۰ متر کوچه کشاورز یک، در ابتدای محله قصرشیرین با هزینه مجموع ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان اجرایی شد. همینطور این اقدامات در کوچه افشین با پیشبینی اعتبار ۲ میلیارد به زودی و باردیگر شروع خواهد شد.
شهردار تنکابن با بیان دیگر اقدامات عمرانی اظهار داشت: اصلاح طرح هندسی محله رمضانخیل به طول ۳۳۳ متر که ۱۴۰ میلیون تومان هزینه شد، رمپ ضلع جنوبی پل میلاد با اعتبار یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، سرویس بهداشتی مصلی تنکابن با مساحت ۱۰۰ مترمربع و ۲۰ چشمه مجزای زنانه و مردانه با روشویی تمام استیل و امکانات آب گرم و واحد فرنگی با اعتبار ۵۰۰ میلیون تومان انجام شد که مورد رضایت شهروندان قرار گرفت. همینطور داروخانه هلال احمر با حدود ۲۳۰ مترمربع و یک میلیارد تومان هزینه هم از دیگر اقدامات عمرانی شهرداری در یکسال اخیر بود.
ردایی درباره کارخانه کمپوست هم تصریح کرد: مقرر شد تا پیمانکار تولید کمپوست کود درشت با ناخالصی زیر ۱۰ درصد تحویل دهد که مراتب انجام شد و سپس با اعمال تغییرات در سالن پردازش و قسمت سرند از پیمانکار خواستیم تا کود نرم با ناخالصی کمتر از ۵ درصد تحویل دهد که الان کود نرم با ناخالصی ۲ درصد تحویل می شود که ناخالصی آن هم در ارتباط با خرده شیشه در پسماندهای تولیدی شهروندان است که تقاضا می نماییم از مردم این مورد را رعایت نمایند.
وی اضافه کرد: کود فعلی بدست آمده حتی از کودهای حیوانی و مرغی، مواد غذایی بیشتری داشته و غنی تر است که سال قبل در قسمت فضای سبز شهرداری تنکابن استفاده شد و حدود ۳۵۰ میلیون تومان صرفه جویی از این طریق شکل گرفت؛ بناداریم به سمت تجاری سازی در زمینه تولید کود حرکت نماییم تا بتوانیم با عرضه به بازار، منبع درآمد پایدار دیگری به شهرداری اضافه شود.
این مقام مسئول، تولید کود کمپوست، خرید دستگاه بلوک زنی و تولید بلوک و آزمایشگاه مکانیک خاک را همچون منابع کسب درآمد پایدار برای شهرداری دانست و تصریح کرد: علاوه بر این در کارخانه آسفالت و سنگ شکن بدهی ها حدودا به صورت کامل پرداخت شده است و پیگیر استقرار این دستگاه ها در واحد موتوری شهرداری از راه رایزنی با استان هستیم.
منبع: شمال برگ
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب